Huidverjonging Nieuwerkerk aan den IJssel

We willen allemaal zo oud mogelijk worden en gelukkig wordt dit door de huidige technologie steeds beter realiseerbaar. Wat we echter niet willen is dat onze huid ouder wordt. Rimpeltjes, lijntjes, pigmentvlekken en verlies aan contouren zijn helaas onvermijdelijk, hier heb je geen invloed op. Waar je wel invloed op hebt is de manier waarop je ouder wordt. Een combinatie tussen de juiste schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten zorgt voor een gezonde en mooie huid, zolang mogelijk.

De huidverjongende schoonheidsbehandelingen bij Schoonheidssalon Salon2 hebben als resultaat:

  • Stralende & egale teint.
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes.
  • Stevigere huid.
  • Vermindering van pigmentvlekken.
  • Verbeterde huidstructuur.
  • Vermindering van kraaienpootjes.

Jouw huid zichtbaar verjongen?

Maak je afspraak via 06 41 06 71 25

Structurele aanpak

Schoonheidssalon Salon2 gelooft in een structurele aanpak van huidverjonging. Waar ligt de oorzaak van de huidveroudering (in de meeste gevallen heeft dit namelijk niet alleen te maken met genen) en hoe kunnen we op een natuurlijke manier lijntjes en rimpels zo lang mogelijk uitstellen?

Huidverjongende behandelingen

Om een doelgerichte behandeling te verzekeren werk ik met een behandelplan, waarbij we beginnen met het intakegepsrek. We bespreken jouw wensen en welke behandelingen en producten zullen bijdragen aan het zo snel mogelijk behalen van jouw doelen.

Huidverjongende producten

Het cosmeticamerk PUURR heeft een speciale lijn gericht op huidverjonging. De producten bevatten de volgende actieve werkstoffen:

  • Een compleet natuurlijk complex van amino- en tetrapeptiden dat de huideigen herstelprocessen effectief stimuleert. Het activeert van binnenuit de aanmaak van collageen, fibronectin en hyaluronzuren en voorziet hiermee in een unieke anti-aging werking. Recente tests met dit complex toonde aan dat binnen enkele weken gebruik, de huid een gladder aanzien heeft.
  • Natuurlijke Retinol ( Vitamine A-zuur) is een krachtige anti-oxidant en bevordert de celdeling waardoor het helpt om gezondere huidcellen te houden en te krijgen. Omdat het daardoor ook de structuur van de huid verbetert kan het in een voldoende hoge dosis de gevolgen van veroudering van de huid vertragen. Het vult bovendien de werking van het amino- en tetrapeptidencomplex uitstekend aan.
  • Shea Butter is rijk aan vitaminen A, E en allantoine en dit maakt Shea butter een aantrekkelijke actieve werkstof. Het hoge lipiden-gehalte zorgt ervoor dat de boter de huid soepel houdt en vochtverlies voorkomt. Shea butter functioneert ook als een zogeheten natural moisturizing factor. Dit houdt in dat het helpt de buitenste beschermlaag van de huid intact te houden en vochtverlies door verdamping voorkomt en het vocht vasthoudt in de bovenste huidlaag.
  • Amandelolie is een milde vette olie die door persing gewonnen wordt uit amandelen. De olie is van nature rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren en vele vitaminen. Het verzacht de huid en maakt de huid gladder. De hydraterende en beschermende werking van amandelolie is verder een belangrijke toegevoegde waarde.

Ontdek de geheimen van schoonheid en verlaat mijn salon met een stralend gezicht. You’re beautiful!