Manicure Nieuwerkerk aan den IJssel

Handen zijn het visitekaartje van de mens. We doen er namelijk alles mee. We raken anderen ermee aan, we voelen ermee, we halen de handen door ons haar, we werken ermee, kortom onze handen worden ons hele leven bloot gesteld aan alles en iedereen.

Onze handen zijn meestal het eerste lichaamsdeel waaraan veroudering is te zien. Zeker als we ze niet goed onderhouden. Een goede verzorging is dan ook belangrijk.

Omdat onze handen zo veel in het zicht zijn, vinden veel vrouwen het, naast de noodzakelijke handverzorging, ook leuk om de nagels te voorzien van een leuke kleur nagellak. Dit kan door middel van een mooie nagellak of een gellak. Daarnaast is het heel leuk om de nagels aan te passen aan situaties zoals feestdagen en vakanties.

Wat je ook wilt met je handen en nagels, bij Salon2 zit je goed!

Bij mij krijg je niet alleen een behandeling op maat met zorg en perfectie uitgevoerd. Je krijgt alle aandacht die je verdient tijdens een moment van ontspanning voor jezelf. De meeste vrouwen ervaren een bezoek aan Salon2 dan ook als een rustpunt. Telefoon uit, kopje koffie of thee, lekker genieten van de aandacht, de behandeling en even helemaal niets aan je hoofd. Tijd voor jezelf!

En als de behandeling is afgelopen? Dan loop jij stalend en ontspannen de deur uit, blij met je mooie nagels en/of zachte handen. Ze mogen weer volop gezien worden!

Caption Polish

Dit is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een LED/UV lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak bijzonder snel touch-dry (stof droog), blijft 3 keer langer zitten dan een “gewone” nagellak en is intens gepigmenteerd. Hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één keer.

Met behulp van de Caption Art Screens is het mogelijk om snel een professionele nail-art te creëren. De lak is eenvoudig te verwijderen met nagellakremover waardoor het niet schadelijk is voor de natuurlijke nagel. Integendeel, Caption Polish verzorgt en versterkt de nagel juist.

Caption Conversion

NIEUW! Recent heeft Caption een unieke base- en top coat ontwikkeld die de Caption nagellak veranderd in een echte gellak.

De Caption Conversion bestaat uit een Base Gel en een Top Gel die onder een UV of LED lamp wordt uitgehard. Daartussen kan de Caption nagellak gebruikt worden.

Conversion Base Gel – Caption kleurlak – Conversion Top Gel.

Caption Conversion is interessant voor mensen die geen harde gellak of kunstnagels willen. Met Conversion krijgt u mooie, stevige en felxibele nagels. Look-a-like kunstnagels. Afbladderende nagellak is verleden tijd, u houdt 2 weken lang prachtig gelakte nagels!

Caption Conversion systeem is niet alleen snel aangebracht, het kan ook erg snel verwijderd worden, binnen 5-6 minuten met een gewone remover! Niet eerst vijlen en lang weken met sterke removers.

Mani-Q Gellak

Dit is een gellak die net als nagellak wordt aangebracht op uw natuurlijke nagel, maar wordt uitgehard onder een LED/UV lamp. Mani-Q Gellak bevat vele male minder zuren dan een gewone gel. Het tast dus de natuurlijke nagel niet aan.

Gellak-nagels zijn interessant voor mensen die geen gel- of acryl-kunstnagels willen. Met Gellak krijgt u mooie, stevige en krasvaste nagels. Afbladderende nagellak is verleden tijd, u houdt wekenlang prachtig gelakte nagels! Mani-Q zorgt er voor dat u wel 2 tot 3 weken kunt genieten van prachtige glanzende nagels.

Verwijderen van gellak gebeurt eenvoudigweg door de nagels 10-20 minuten in remover wraps te wikkelen, waarna de lakrestanten verwijderd worden.

Ontdek de geheimen van schoonheid en verlaat mijn salon met een stralend gezicht. You’re beautiful!