Mooie nagels... van jezelf!

Heb je altijd al de wens gehad om mooie, sterke en lange natuurlijke nagels te hebben? Dan heb ik de behandeling voor jou!

De behandeling is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde nagels helpt te herstellen en versterken. Het is dé oplossing om natuurlijke nagels sterker te maken. Ook van nature zwakke nagels kunnen lang worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen.

  • vermindert witte vlekken.
  • egaliseert ribbels/groeven
  • herstelt splijtende nagels.
  • herstelt schilferige nagels.
  • hydrateert droge nagels.
  • verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel.
  • onzichtbaar aan de buitenkant.
  • geschikt voor dames én heren!

Hoe werkt het?

De voedende oliën (jojoba en avocado) werken binnenin de nagel in plaats van bovenop de nagel. Het wordt als lak op de nagel aangebracht en door gebruik te maken van warmte zullen de voedende oliën diep in de nagels indringen.

Dit doordringende en versterkende systeem wordt uitgehard met LED/UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen met elkaar verbindt. Het resultaat is een stevige en flexibele nagel.

Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen en goed beschermd is. Het product wordt onderdeel van de nagel, aangroei van de nagel moet opnieuw behandeld worden om een optimaal resultaat te behouden.

Na 1 behandeling zul je het verschil al zien en merken.

Er zijn meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig om je nagels langdurig sterk en mooi te krijgen, ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend advies.

DADI’ OIL

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke Vitamine E toegevoegd; een krachtige anti-oxidant.

Deze olie is essentieel voor het herstel van de nagels en dient minimaal 2x per dag op de nagels en nagelriemen aangebracht te worden. Dadi’ Oil is onmisbaar voor een optimaal resultaat. Bij de kickstart krijg je een flesje Dadi Oil (3,75 ml) cadeau.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een GRATIS proefnagel!

Ontdek de geheimen van schoonheid en verlaat mijn salon met een stralend gezicht. You’re beautiful!