Acupressuur massage

Door persoonlijke ervaringen en een groeiende interesse in hoe massages de gezondheid kunnen bevorderen, ben ik ook Acupressuur gaan verkennen. Ik heb al veel geleerd over verschillende behandelingen, zoals Tui-Na, aura-chakra healing en klanktherapie, die gericht zijn op het verbeteren van de levensenergie in ons lichaam en het opheffen van blokkades.

Acupressuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze die gebaseerd is op het stimuleren van specifieke punten op het lichaam om de natuurlijke genezingsprocessen te activeren. Ik geloof in de kracht van acupressuur als een holistische benadering van welzijn, waarbij lichaam en geest in harmonie worden gebracht.

Tui-Na massage

Heerlijk genoten van de Tui-Na massage. Ik kon helemaal tot rust komen en ontspannen. Bedankt Marianne!

Ik ben blij dat ik je gevonden heb

Ik kom nu ongeveer een jaar bij Marianne en heb haar gewoon gevonden op Internet na een hit op gebruik van het product PUUR. Deze lijn is qua verzorging en geur heerlijk dit gecombineerd met de verschillende behandelingen en de deskundigheid van Marianne en je hebt alles wat je voor jezelf zou willen. De massage en de daarbij horende verschillende handgrepen lopen vloeiend in elkaar over, wil je zacht of stevig gemasseerd worden, zij kan het! IK ben blij dat ik je gevonden heb en hoop nog lang te mogen genieten van de behandelingen.

Elma

Kan het iedereen aanraden

Vaste klant. Laat mij altijd verrassen qua behandelingen, valt nooit tegen. Heerlijk ontspannend, kan het iedereen aanraden.

Anoek

Mijn huid is enorm opgeknapt

Ik heb een biopeeling gehad van Marianne. Het was een behandeling van 3x. Wat ben ik hier van opgeknapt zeg. Mijn gezicht was vaal en schilferig. Na de eerste behandeling zag ik al resultaat. Mijn huid is enorm opgeknapt. Ik raad het iedereen aan.

Nora

Een aanrader

Geweldige bindweefselmassage! Marianne is vriendelijk en werkt secuur. Kortom een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een schoonheidsspecialiste.

Evelien

Mijn huid is zacht en stevig

Vanavond laatste bindweefselbehandeling, sessie van 6x mijn huid is zacht en stevig wat het niet was, rimpels stukken minder. Eindelijk heb ik de juiste schoonheidsspecialiste gevonden. Marianne is rustig en luistert goed naar je. Over 6 weken weer een afspraak gemaakt.

Fennie Reurink

Een kadootje voor mezelf

Voor mij was het niet de eerste keer dat ik in Salon2 kwam. Ik kom hier graag. Er hangt altijd een hele ontspannen sfeer. Deze keer gaf Marianne me een lente-behandeling. Door het kloppen op het lichaam voelde ik dat de energie weer ging stromen. Bij Marianne heb ik altijd het gevoel dat ze je als heel mens behandeld en ze weet ook goed wat je op dat moment nodig hebt. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden voelen fijn aan en ruiken lekker. Ook deze keer voelde ik me na twee uurtjes helemaal ontspannen. Het is altijd weer een kadootje voor mezelf.

Magische handen

Wat een fantastische behandeling, zo ontspannend en een ongelooflijk resultaat. Magische handen, chapeau!!

Hoe werkt het

In ons lichaam bevinden zich twaalf hoofdenergiebanen, ook wel meridianen genoemd, met honderden energiepunten verspreid over het hele lichaam. Enkele van deze punten zijn essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn, omdat ze helpen bij heling en het handhaven van balans. Bij acupunctuur worden naalden gebruikt, terwijl bij acupressuur duimen, vingers en soms de ellenboog worden gebruikt.
Elke cel in ons lichaam vertegenwoordigt een vorm van energie. Zoals Einstein concludeerde, kan energie niet vernietigd worden, maar kan het wel van vorm veranderen. In essentie ondergaat de energie in ons lichaam voortdurend transformatie. De cruciale vraag is of deze transformatie positief of negatief is. Met mijn massage stimuleer ik deze transformatie op een positieve manier en bestrijd ik negatieve symptomen. Door de energiebanen te openen en blokkades aan te pakken, voorkomen we ernstige problemen. Zo kan acupressuur verlichting bieden bij diverse fysieke en mentale klachten, waaronder stress, pijn en slaapproblemen.

Door regelmatig de doorstroming van energie te bevorderen, behoud je een optimale gezondheid door in balans te blijven. Kortom, het werkt preventief!

Ervaar de helende kracht van acupressuur. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te plannen en investeer op een natuurlijke en effectieve manier in jouw welzijn. Heb je vragen over acupressuur of wil je meer informatie voordat je een afspraak maakt? Aarzel niet om ze te stellen. Ik sta klaar om je te helpen op je reis naar een betere gezondheid.

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op