Over Marianne

Ik ben Marianne Dhondt, trotse eigenaar van Salon2. Ooit begonnen als traditionele schoonheidssalon, maar steeds meer ontdekte ik mijn eigen kracht (mijn handen) en hoe alles altijd in verbinding met elkaar staat waardoor ik een meer een holistische wijze van behandelen nastreef. Mijn praktijk heet niet voor niets praktijk voor bewustZijn in Ontspanning.

De afgelopen jaren heb ik veel ontdekt, niet in de laatste plaats over mezelf. Zo kan ik nu beter omgaan met mijn hoge sensitiviteit en leerde ik hoe ik de energie die ik in mijn handen heb mag gebruiken voor heling. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd en geef nu ook behandelingen volgens de Reiki-methode. Om op een veilige manier te kunnen werken met etherische oliën en andere natuurproducten op de huid, heb ik een opleiding gevolgd tot natuurgeneeskundig aromaconsulent.
Daarnaast heb ik mij verdiept in het werken met klankschalen en stemvorken, dit vind ik een mooie aanvulling en heel fijn om te doen.

Met mijn handen&hart wil ik je tijdens de behandeling in een staat van ‘bliss’ brengen. Zo’n gelukzalige gemoedstoestand, bliss dus, stelt je in staat veel van je denken -en dus ook je weerstanden- los te laten. Het zet je natuurlijke zijn in beweging.

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op