Klankbehandeling

Zoek jij even rust?

Een moment voor jezelf waarin je aangeraakt wordt door klank, erdoor in beweging gezet wordt, waardoor je in de stilte die volgt ruimte geeft aan je gevoelens, inzichten en door de diepe ontspanning in contact komt met je lichaam.

Neem een klankbad, kalmeer je zenuwstelsel en kom weer in balans.
Maak gebruik van het zelfhelend vermogen van je eigen lichaam!

Zit je niet lekker in je vel, is de stress je even te veel, of lopen je angsten op?

Een klankbehandeling kan je helpen. Daar is niks ‘zweverigs’ aan want geluid (frequenties) kunnen we naast horen ook voelen en geluid is van invloed op hoe we ons voelen. Je kent vast wel zo’n liedje dat je enorm raakt.

Mijn klankbehandeling werkt diep in op je lichaam, de vibraties van de klankschalen en de gong bereiken je energiesysteem tot in de kern en helpen je bij het loslaten van spanning.

Blokkades in je energiekanalen (meridianen) worden opgeheven. De gong bijvoorbeeld stimuleert het hormoonstelsel, waardoor opgehoopte afvalstoffen je lichaam beter kunnen verlaten. Ontspannen en verlost van afvalstoffen en energetisch vuil, kan het zelfhelend vermogen van jouw lichaam volledig tot zijn recht komen.

Natuurlijk kan ik hier een opsomming geven waarbij een klankbehandeling goed in te zetten is, maar het is misschien wel net als met in bad gaan: je moet er zin in hebben! Je hoofd moet ernaar staan en dan doet het je goed. Wil je er graag meer over weten, ik kan je vooraf aan het klankbad meer vertellen over de genezende werking van klank(schalen).

Lijkt het je wat, maak dan een afspraak.

Tui-Na massage

Heerlijk genoten van de Tui-Na massage. Ik kon helemaal tot rust komen en ontspannen. Bedankt Marianne!

Ik ben blij dat ik je gevonden heb

Ik kom nu ongeveer een jaar bij Marianne en heb haar gewoon gevonden op Internet na een hit op gebruik van het product PUUR. Deze lijn is qua verzorging en geur heerlijk dit gecombineerd met de verschillende behandelingen en de deskundigheid van Marianne en je hebt alles wat je voor jezelf zou willen. De massage en de daarbij horende verschillende handgrepen lopen vloeiend in elkaar over, wil je zacht of stevig gemasseerd worden, zij kan het! IK ben blij dat ik je gevonden heb en hoop nog lang te mogen genieten van de behandelingen.

Elma

Kan het iedereen aanraden

Vaste klant. Laat mij altijd verrassen qua behandelingen, valt nooit tegen. Heerlijk ontspannend, kan het iedereen aanraden.

Anoek

Mijn huid is enorm opgeknapt

Ik heb een biopeeling gehad van Marianne. Het was een behandeling van 3x. Wat ben ik hier van opgeknapt zeg. Mijn gezicht was vaal en schilferig. Na de eerste behandeling zag ik al resultaat. Mijn huid is enorm opgeknapt. Ik raad het iedereen aan.

Nora

Een aanrader

Geweldige bindweefselmassage! Marianne is vriendelijk en werkt secuur. Kortom een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een schoonheidsspecialiste.

Evelien

Mijn huid is zacht en stevig

Vanavond laatste bindweefselbehandeling, sessie van 6x mijn huid is zacht en stevig wat het niet was, rimpels stukken minder. Eindelijk heb ik de juiste schoonheidsspecialiste gevonden. Marianne is rustig en luistert goed naar je. Over 6 weken weer een afspraak gemaakt.

Fennie Reurink

Een kadootje voor mezelf

Voor mij was het niet de eerste keer dat ik in Salon2 kwam. Ik kom hier graag. Er hangt altijd een hele ontspannen sfeer. Deze keer gaf Marianne me een lente-behandeling. Door het kloppen op het lichaam voelde ik dat de energie weer ging stromen. Bij Marianne heb ik altijd het gevoel dat ze je als heel mens behandeld en ze weet ook goed wat je op dat moment nodig hebt. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden voelen fijn aan en ruiken lekker. Ook deze keer voelde ik me na twee uurtjes helemaal ontspannen. Het is altijd weer een kadootje voor mezelf.

Magische handen

Wat een fantastische behandeling, zo ontspannend en een ongelooflijk resultaat. Magische handen, chapeau!!

Hoe ziet een klankbehandeling bij Salon2 eruit?

De behandeling begint met een korte intake, we kijken samen waar jij je in deze behandeling op wilt richten, wat jij op dat moment nodig hebt. Loop je ergens tegenaan in je leven, heb je een specifieke vraag, of wil je gewoon lekker ontspannen, de stress van de afgelopen tijd van je afspoelen?

Klankbehandelingen zijn bij mij altijd één op één en omdat ik een massagetafel heb, mag je daar lekker op liggen. Vervolgens maak ik met behulp van mijn klankschalen, gong en stemvorken een warm bad aan klanken voor je. Door de diverse trillingsfrequenties ontstaat een energieveld (het bad) waardoor je ontspant. De hersengolven vertragen en uiteindelijk wordt je zelfhelend vermogen (ook actief tijdens een gezonde diepe slaap = delta hersengolven) geactiveerd.

Zo’n klankbad laat zich uitstekend combineren met andere behandelingen die ik aanbied, maar ook op zichzelf kan het voor een weldadige ontspanning zorgen. Waardoor je in een meditatieve, geruststellende kalme toestand komt, een natuurlijk tegenwicht voor onze vaak gestreste levensstijl; kortom weer in balans.

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op