Chakra healing

Ontdek de helende kracht van een Aura en Chakra Healing

In deze turbulente tijden merk ik steeds vaker dat mensen worstelen met een gevoel van disbalans. De constante stroom van stress, informatieverzadiging en emotionele belasting kan je innerlijke harmonie verstoren, waardoor velen zich uitgeput, overweldigd en uit verbinding voelen. Dit kan diepgaande gevolgen hebben voor je welzijn op zowel fysiek als emotioneel niveau.

Energetische disbalans, zoals dit vaak genoemd wordt, kan zich manifesteren op verschillende manieren, variërend van gevoelens van angst en nervositeit tot fysieke uitputting en slapeloosheid. Het is alsof je innerlijke batterijen constant wordt leeg getrokken zonder voldoende kans om op te laden. Het resultaat is een vicieuze cyclus van vermoeidheid en verminderde veerkracht tegenover de uitdagingen van het dagelijks leven.

Gelukkig zijn er manieren om deze disbalans aan te pakken en je energie terug in evenwicht te brengen. Ik wil je dan ook heel graag een reis naar innerlijke balans en welzijn aanbieden door middel van de transformerende kracht van een Aura en Chakra Healing. Deze bijzondere behandeling is bedoeld om de energiecentra in je lichaam, bekend als chakra’s, en het energieveld om je heen, bekend als aura, meer in evenwicht te brengen en te herstellen.

Met de Aura en Chakra Healing wordt je aura gereinigd en geactiveerd. Tegelijkertijd worden je chakra’s in evenwicht gebracht en worden energetische blokkades opgeheven. Deze behandeling zal ervoor zorgen dat je een betere innerlijke balans ervaart, dichter bij jezelf kunt blijven en meer in je kracht kunt staan. Je energieniveau zal toenemen, en zowel je geest als lichaam zullen tot rust komen. Bovendien wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd, waardoor je beter in staat bent om je aura en chakra’s in harmonie te houden.

Het is belangrijk om te onthouden dat het herstellen van je energetische balans een voortdurend proces is dat tijd, toewijding en zelfcompassie vereist. Het begint met het erkennen van de noodzaak om te vertragen, te ademen en ruimte te creëren voor zelfzorg.
Het is ook essentieel om aandacht te besteden aan je fysieke gezondheid, zoals regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en voldoende slaap. Door je lichaam te voeden en te verzorgen, geef je het de middelen die het nodig heeft om op optimale niveaus te functioneren en je energiereserves aan te vullen.
Door bewust te zijn van onze energie en actief te streven naar evenwicht, kun je veerkrachtiger, meer gecentreerd en meer in harmonie met jezelf en de wereld om je heen leven.

Ik begeleid je graag op jouw reis naar welzijn en innerlijke balans. Neem vandaag nog contact met mij op om een intake te plannen voor het uitwerken van een behandelplan op wat jij nodig hebt. Je verdient het om in balans te zijn!

Tui-Na massage

Heerlijk genoten van de Tui-Na massage. Ik kon helemaal tot rust komen en ontspannen. Bedankt Marianne!

Ik ben blij dat ik je gevonden heb

Ik kom nu ongeveer een jaar bij Marianne en heb haar gewoon gevonden op Internet na een hit op gebruik van het product PUUR. Deze lijn is qua verzorging en geur heerlijk dit gecombineerd met de verschillende behandelingen en de deskundigheid van Marianne en je hebt alles wat je voor jezelf zou willen. De massage en de daarbij horende verschillende handgrepen lopen vloeiend in elkaar over, wil je zacht of stevig gemasseerd worden, zij kan het! IK ben blij dat ik je gevonden heb en hoop nog lang te mogen genieten van de behandelingen.

Elma

Kan het iedereen aanraden

Vaste klant. Laat mij altijd verrassen qua behandelingen, valt nooit tegen. Heerlijk ontspannend, kan het iedereen aanraden.

Anoek

Mijn huid is enorm opgeknapt

Ik heb een biopeeling gehad van Marianne. Het was een behandeling van 3x. Wat ben ik hier van opgeknapt zeg. Mijn gezicht was vaal en schilferig. Na de eerste behandeling zag ik al resultaat. Mijn huid is enorm opgeknapt. Ik raad het iedereen aan.

Nora

Een aanrader

Geweldige bindweefselmassage! Marianne is vriendelijk en werkt secuur. Kortom een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een schoonheidsspecialiste.

Evelien

Mijn huid is zacht en stevig

Vanavond laatste bindweefselbehandeling, sessie van 6x mijn huid is zacht en stevig wat het niet was, rimpels stukken minder. Eindelijk heb ik de juiste schoonheidsspecialiste gevonden. Marianne is rustig en luistert goed naar je. Over 6 weken weer een afspraak gemaakt.

Fennie Reurink

Een kadootje voor mezelf

Voor mij was het niet de eerste keer dat ik in Salon2 kwam. Ik kom hier graag. Er hangt altijd een hele ontspannen sfeer. Deze keer gaf Marianne me een lente-behandeling. Door het kloppen op het lichaam voelde ik dat de energie weer ging stromen. Bij Marianne heb ik altijd het gevoel dat ze je als heel mens behandeld en ze weet ook goed wat je op dat moment nodig hebt. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden voelen fijn aan en ruiken lekker. Ook deze keer voelde ik me na twee uurtjes helemaal ontspannen. Het is altijd weer een kadootje voor mezelf.

Magische handen

Wat een fantastische behandeling, zo ontspannend en een ongelooflijk resultaat. Magische handen, chapeau!!

Meer over het energieveld, je Aura

Je Aura is een energieveld dat zich ongeveer een meter rondom je bevindt. Dit energieveld is niet direct waarneembaar met de zintuigen, maar wordt vaak beschreven als een soort van kleurrijke gloed of uitstraling. Naarmate jij groeit qua bewustzijn zal ook de omvang van jouw energieveld toenemen.

Waarom zou je dit schoonmaken?

We douchen ons elke dag, we poetsen onze tanden, wassen onze kleding, poetsen ons huis en poetsen onze auto…. maar ons energieveld wordt vaak vergeten. Terwijl dit van enorm belang is.

Ons energieveld raakt vervuild door de energie rondom ons en ook door onze eigen emotionele processen. Deze vervuiling van je energieveld kan allerlei klachten veroorzaken. Het kan maken dat je slecht slaapt, je onrustig voelen, vermoeid bent of een kwakkelende gezondheid hebt. Als een energieveld vervuilt raakt ontstaan er gaten in. Daarom is het essentieel om aandacht te besteden aan jouw energieveld en deze te laten controleren en indien nodig te repareren.

Meer over de Chakra’s

Chakra's zijn draaiende energiewielen in ons lichaam die de levenskracht energie, ook wel bekend als prana, laten stromen. Er zijn zeven hoofdchakra's die corresponderen met verschillende aspecten van ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Wanneer deze chakra's in harmonie zijn, ervaren we een gevoel van algeheel welbevinden.
Echter Chakra’s kunnen verstoord raken door gebeurtenissen en ervaringen in ons leven die niet goed verwerkt worden. De ervaringen worden net zolang opgeslagen in het betreffende Chakra tot de tijd is aangekomen om de ervaring te verwerken. Wanneer er in een Chakra te veel ervaringen zijn opgeslagen kan het niet goed meer werken en leidt dit tot verstoring in ons denken en in ons energiesysteem. Gaat de ervaring ook nog eens met veel emoties gepaard dan worden deze emoties in onze organen opgeslagen. Er kunnen dan blokkades ontstaan in het lichaam, waardoor het lichaam niet meer naar behoren kan functioneren. Gevolg: ziekte.

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op