Schoonheidsbehandeling

Om de innerlijk en uiterlijk schoonheid te versterken geef ik gezichtsbehandelingen op een holistische manier. Dat doe ik door middel van het inzetten van natuurzuivere huidverzorgingsproducten en oeroude heling technieken.

In deze behandeling wil ik je laten voelen wat jij nodig hebt, zodat je die ontspanning extra diep kunt ervaren en je zelfhelend vermogen een boost krijgt, zodat je echt straalt.

Tijdens deze gave behandeling combineer ik gezichtsverzorging met aromatherapie, chakra heling, edelstenen, klankschaalmassage, stemvork heling, reiki en/of massage. Door al die verschillende technieken worden de endocriene klieren zoals de bijnieren, alvleesklier en de hypofyse gestimuleerd. Dat betekent dat je lichaam in staat is om blokkades en onbalans zowel geestelijk als lichamelijk aan te pakken (zelfhelend vermogen activeren) en dat je energie weer lekker kan doorstromen, waardoor klachten verminderen.

Mijn speciale behandelmethode volgt deze principes:

  • Ik zorg voor een ontspannen ruimte, zodat je volledig kunt relaxen en je wellnessgevoel kunt bevorderen.
  • Ik werk met volledige aandacht voor jou, en ik probeer te begrijpen wat je op dat moment nodig hebt om weer in balans te komen.
  • Ik maak geen gebruik van apparatuur, maar vertrouw op mijn handen als de werktuigen van het hart.
  • Het gebruik van verschillende tools heeft als doel om energie te laten stromen, blokkades op te heffen en heling op gang te brengen, maar altijd op een manier die voor jou comfortabel is.
  • En bovenal, geen poespas! Gewoon met beide voeten op de grond.

Een kadootje voor mezelf

Voor mij was het niet de eerste keer dat ik in Salon2 kwam. Ik kom hier graag. Er hangt altijd een hele ontspannen sfeer. Deze keer gaf Marianne me een lente-behandeling. Door het kloppen op het lichaam voelde ik dat de energie weer ging stromen. Bij Marianne heb ik altijd het gevoel dat ze je als heel mens behandeld en ze weet ook goed wat je op dat moment nodig hebt. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden voelen fijn aan en ruiken lekker. Ook deze keer voelde ik me na twee uurtjes helemaal ontspannen. Het is altijd weer een kadootje voor mezelf.

En wat kan je dan verwachten van deze behandeling.

Er wordt altijd gestart met het kalmeren van de overactieve geest, bijvoorbeeld door een korte massage, een klank-bad, reiki van een aantal chakrapunten, acupressuur massage hoofd. Vervolgens start de gezichtsbehandeling met reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, en een massage voor het gezicht, decolleté en schouders/nek, gevolgd door een masker.

Om de behandeling compleet te maken, voer ik handelingen uit om de energiebanen te laten doorstromen. Dit kan onder andere een acupressuurmassage voor het hoofd/oren/voeten zijn, een klankschaal die over het lichaam gaat, of lekker aarden met de sjamanendrum. En dan even helemaal niets. Als afsluiting verwijder ik het masker en breng ik de gezichtsverzorging aan. Eventuele extra's kunnen in overleg worden toegevoegd.

Klinkt goed, toch? Als je enthousiast bent, aarzel dan niet om contact met me op te nemen en een behandeling in te plannen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op