Energetische Facelift

Kan jij het aan om zulke mooie complimenten te ontvangen?

  • Wat zie jij er stralend uit
  • Je lijkt wel 10 jaar jonger
  • Kom je net terug van vakantie? Je bruist helemaal

Veel van wat we meemaken, negatieve overtuigingen, zelfkritiek en oordelen, het weerspiegelt allemaal in ons gezicht. Ook onze voeding, klachten in een van onze organen en hoe we in het leven staan: je neemt het allemaal waar in je gezicht.

Wat als je je gezicht zich mag ontspannen, ontladen en hernieuwen? Wat als er meer mogelijk is, kies je dan anders, vriendelijker misschien, zachter?

En hoe gaat dan zo’n Energetische Facelift

Het enige wat je hoeft te doen is in je comfortabele kleding te gaan liggen op mijn heerlijke behandelbank en bereid te zijn de sessie toe te laten.
De zachte, kalmerende aanraking op het gezicht, decolleté en de nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.
Een Energetische Facelift is een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het gehele lichaam. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam heen om te keren.
Het effect laat zich zien in een stralender, ontspannen gezicht en strakkere huid!
Alsof je een facelift hebt gehad bij een chirurg, alleen nu op een natuurlijke, zachte manier zonder poespas.

Tui-Na massage

Heerlijk genoten van de Tui-Na massage. Ik kon helemaal tot rust komen en ontspannen. Bedankt Marianne!

Ik ben blij dat ik je gevonden heb

Ik kom nu ongeveer een jaar bij Marianne en heb haar gewoon gevonden op Internet na een hit op gebruik van het product PUUR. Deze lijn is qua verzorging en geur heerlijk dit gecombineerd met de verschillende behandelingen en de deskundigheid van Marianne en je hebt alles wat je voor jezelf zou willen. De massage en de daarbij horende verschillende handgrepen lopen vloeiend in elkaar over, wil je zacht of stevig gemasseerd worden, zij kan het! IK ben blij dat ik je gevonden heb en hoop nog lang te mogen genieten van de behandelingen.

Elma

Kan het iedereen aanraden

Vaste klant. Laat mij altijd verrassen qua behandelingen, valt nooit tegen. Heerlijk ontspannend, kan het iedereen aanraden.

Anoek

Mijn huid is enorm opgeknapt

Ik heb een biopeeling gehad van Marianne. Het was een behandeling van 3x. Wat ben ik hier van opgeknapt zeg. Mijn gezicht was vaal en schilferig. Na de eerste behandeling zag ik al resultaat. Mijn huid is enorm opgeknapt. Ik raad het iedereen aan.

Nora

Een aanrader

Geweldige bindweefselmassage! Marianne is vriendelijk en werkt secuur. Kortom een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een schoonheidsspecialiste.

Evelien

Mijn huid is zacht en stevig

Vanavond laatste bindweefselbehandeling, sessie van 6x mijn huid is zacht en stevig wat het niet was, rimpels stukken minder. Eindelijk heb ik de juiste schoonheidsspecialiste gevonden. Marianne is rustig en luistert goed naar je. Over 6 weken weer een afspraak gemaakt.

Fennie Reurink

Een kadootje voor mezelf

Voor mij was het niet de eerste keer dat ik in Salon2 kwam. Ik kom hier graag. Er hangt altijd een hele ontspannen sfeer. Deze keer gaf Marianne me een lente-behandeling. Door het kloppen op het lichaam voelde ik dat de energie weer ging stromen. Bij Marianne heb ik altijd het gevoel dat ze je als heel mens behandeld en ze weet ook goed wat je op dat moment nodig hebt. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden voelen fijn aan en ruiken lekker. Ook deze keer voelde ik me na twee uurtjes helemaal ontspannen. Het is altijd weer een kadootje voor mezelf.

Magische handen

Wat een fantastische behandeling, zo ontspannend en een ongelooflijk resultaat. Magische handen, chapeau!!

Wat gebeurt er tijdens een Energetische Facelift

Elke Energetische Facelift-sessie geeft je lichaam de gelegenheid om alle stress, oordelen en beperkende overtuigingen die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren om losgelaten te kunnen worden. Als je lichaam tot op celniveau blokkades kan loslaten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtsvermogen en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest. Laat ze maar komen die complimenten!

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu je behandeling.

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op