Bindweefselmassage Nieuwerkerk aan den IJssel

Het gezicht masseren met een bindweefselmassage? Jazeker! Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed en stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit barstensvol collageen en elastine. Zolang we jong zijn, zullen we geen last hebben van rimpels, omdat het gehalte aan collageen en elastine in het bindweefsel hoog is.

Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat eruit. De huid wordt slapper, wat tot gevolg heeft: rimpels. Rimpels die uiteindelijk diepe rimpels zullen worden.

 

Wat is een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van de collageen- en elastinevezels gestimuleerd.

Deze massage werkt celvernieuwend. Hierdoor verbetert de conditie van de huid, rimpels verminderen, de huid voelt gladder aan en krijgt een mooie glans. Ook littekens kunnen verminderd worden.

Soms bevinden zich in het gezicht vochtophopingen, ook die worden verholpen door middel van deze massage. Bindweefselmassage is uitermate geschikt bij anti-aging, littekenbehandeling en in conditie houden van de huid na een facelift.

Behandeling

Voordat de bindweefselmassage wordt uitgevoerd, zal er eerst een informatiegesprek plaatsvinden. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt.

Om te beginnen wordt er Lipolastin gel op het te behandelen gebied aangebracht. Deze gel zorgt voor spankracht in de massage. De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag toegepast. De duur van de behandeling is ongeveer 20/30 minuten. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Na de behandeling

De huid zal rood en warm zijn door de intense doorbloeding. Het is ook aan te raden (en zeer prettig) om na de massage een verkoelend masker aan te brengen vol met werkstoffen die aansluit op de huid. Na een aantal behandelingen ervaar je een gladdere en zachtere huid. Je huid ziet er aanzienlijk frisser, jonger en strakker uit.

Ontdek de geheimen van schoonheid en verlaat mijn salon met een stralend gezicht. You’re beautiful!