Cupping Nieuwerkerk aan den IJssel

Het gebruik van cupping in de schoonheidsverzorging.

Bij cupping maken we het bindweefsel los en stimuleren we de doorbloeding van de huid. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid.

Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten – hele nuttige cellen in onze huid – aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid van onze huid. Dus hoe beter de doorbloeding van de huid, hoe beter de kwaliteit van het collageen en elastine en hoe steviger je huid.

Cupping voor gezicht 

Bij Facecupping werken we met kleine cups om zo specifiek mogelijk te werken. Zo verbeteren we de doorbloeding en verstevigen we het onderhuidsbindweefsel van het gezicht.

Cupping Ritueel

Het ritueel begint met een anti-stress cuppingmassage van de rug. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een Intense Body Oil met onder andere Mentholkristallen, deze geeft een extra sterke doorbloeding.

Daarna volgt de gezichtsbehandeling. Tijdens de gezichtsbehandeling worden de cups gebruikt om de huid dieper te reinigen en te stimuleren. Bij de massage worden de cups ingezet in combinatie met een Intense Face Oil met onder andere vitamine C en E. Deze zorgen voor de ultieme anti-verouderingswerking. Bij de gezichtsmassage wisselen we de cups af met manuele ontspanningsmassage.

Het Cupping Ritueel kun je combineren met één van de Puurr gezichtsbehandelingen.

Kom en ervaar deze unieke Sensatie…

Ontdek de geheimen van schoonheid en verlaat mijn salon met een stralend gezicht. You’re beautiful!