PUURR gezichtsbehandelingen Nieuwerkerk aan den IJssel

Uniek aan een PUURR gezichtsbehandelingen is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning, afhankelijk van het gekozen Ritueel. Wellness staat bovenaan in een PUURR behandeling.

Je krijgt de volle 100% aandacht en ik blijf de gehele tijd bij de behandeling. Terwijl het masker inwerkt ontvangt je bijvoorbeeld een extra drukpunt massage van hoofdhuid, oor en voeten of een handpakking (afhankelijk van welk Ritueel er gekozen is). Daarnaast werk ik met producten met een natuurlijk karakter, intensieve fruitzuurpeelings en bindweefselmassage om de huid daadwerkelijk te verbeteren!

Kom je voor de eerste keer dan raad ik je aan het ZeN Ritueel te kiezen. Als je bij mij bent leg ik graag uit welke keuzes er nog meer zijn.

Puurr Expresse (40 min.)

Stomen, reiniging, peeling, masker en crème
Zen: Massage van nek & schouders met Oosterse verwarmde Kruidenstempels en Rice bran Oil.

Puurr Base (60 min.)

Stomen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage naar keuze, crème masker en dag- of nachtverzorging.

Massage: Tui-Na, Chi-Lift massage of Hydra Treatment (massage en masker in 1 i.p.v. crème masker).

Puurr Intense (80 min.)

Stomen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage naar keuze, Skin Improvement naar keuze, crème masker en dag- of nachtverzorging.

Skin Improvement: Acid Peel of Bindweefselmassage met roller en serum of Dermaroller met Hyaluron Concentraat.

Massage: Tui-Na, Chi-Lift massage of Hydra Treatment (massage en masker in 1 i.p.v. crème masker).

 

Puurr Extra Intense (100 min.)

Stomen, reiniging, peeling, Acid Peel,  onzuiverheden verwijderen, epileren, massage naar keuze, Skin Improvement naar keuze, Intens Alginaat masker en dag- of nachtverzorging.

Skin Improvement: Bindweefselmassage met roller en serum of Dermaroller met Hyaluron Concentraat.

Massage: Tui-Na, Chi-Lift massage of Hydra Treatment (massage en masker in 1).

ZeN Ritueel

Bij dit Ritueel begint de gezichtsbehandeling met een intromassage, een combinatie van de Oosterse verwarmde Kruidenstempels en Tui-na massage van de Schouder/nek. De Oosterse verwarmde kruidenstempels integreer ik ook in de gezichtsbehandeling. Terwijl het gezichtsmasker inwerkt ontvang je een drukpuntmassage van hoofdhuid, oor en voeten.

Het ZeN Ritueel kan gekozen worden bij de Base, Intense en Extra Intense behandeling.

Zie hier het filmpje van dit heerlijke Ritueel..

Cupping Ritueel

Het Ritueel begint met een anti-stress intro-rugmassage met cups. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een Intense Body Oil met onder andere Mentholkristallen, deze geven een extra sterke doorbloeding.

De cups worden ook bij de gezichtsreiniging en bij de gezichtsmassage gebruikt.
Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten, hele nuttige cellen in onze huid, aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. En collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid. De huid verzacht en straal! Tijdens het gezichtsmasker ontvang je een drukpuntmassage van hoofdhuid, oor en voeten.

Het Cupping Ritueel kan gekozen worden bij de Base, Intense en Extra Intense behandeling.

Zie hier het filmpje van dit heerlijke Ritueel..

Retreat Ritueel

NIEUW RITUEEL sinds december 2018

Retreat Het beste van de natuur Magnesium samen met Lavendel!
De gezichtsbehandeling begint met een intromassage van de rug met warme stempels gevuld met magnesium en lavendel. Als uw gezichtsmasker inwerkt masseren we met deze stempels de voet en onderbeen.

Hydra Treatment 
Een heerlijke ontspannende gezichtsmassage en masker in 1 met warme stempeltjes gevuld met Lijnzaad (zeer hydraterend) en Lavendel (zeer ontspannend).
Deze bijzondere gezichtsmassage Hydra Treatment is toepasbaar bij elke behandeling.

Het Retreat Ritueel kan gekozen worden bij de Base, Intense en Extra Intense behandeling.

Zie hier het filmpje van dit heerlijke ritueel...

SpA ZeNsations

Bij dit Ritueel begint de behandeling met een heerlijke rugscrubmassage. Je maakt eerst een keuze uit 1 van de 3 heerlijke SpA ZeNsations bodyverzorgende geurlijnen nl. Chi (lotus, cherry en amandel), BamBoo, of F.R.I.S.S (Lemongrass/mint).

Ik scrub de rug en geef een korte ontspannende relaxmassage. Daarna omdraaien en vervolgen ik de gezichtsbehandeling naar keuze. De gekozen geur komt terug in de vapazone en wordt gebruikt bij de Relax gezichtsmassage. Tijdens de inwerktijd van het gezichtsmasker scrubben we de handen met dezelfde gekozen SpA ZeNsations geur.

Het SpA ZeNsations Ritueel kan gekozen worden bij de Base, Intense en Extra Intense behandeling.

Zie hier het filmpje van dit heerlijke Ritueel..

 

Aroma Rhassoul

De behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant!

Deze behandeling begint met een geurreis, je kiest 1 van de 3 Aromamixen die tijdens de behandeling gebruikt gaat worden. De gekozen geur zal je geven wat je op dat moment nodig hebt (Relax, Balance of Vitalize). Vervolgens start ik met een rug scrub massage met de Rhassoul Treatment, deze scrub verwijderd de dode huidcellen en voedt de huid en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Daarna dek ik de rugpakking af met thermische folie en kom je op je rug te liggen om de gekozen gezichtsbehandeling uit te voeren. De Rhassoul treatment kan nu goed inwerken en zijn werk doen. Door een vleugje menthol is deze pakking heerlijk verkoelend (heerlijk bij warme dagen of tijdens opvliegers in de overgang).

Gedurende de inwerktijd van het gezichtsmasker, scrub ik de handen met de Rhassoul Treatment en laat deze even inwerken.

Aan het eind van de behandeling worden de handen en de rug met warme compressen gereinigd, en heb je een heerlijke ontgiftende en verzachtende behandeling gehad. Belangrijk is om deze dag extra veel water te drinken zodat de afvalstoffen die vrijgekomen zijn goed kunnen worden afgevoerd.

Het Aroma Rhassoul Ritueel kan gekozen worden bij de Base, Intense en Extra Intense behandeling.

Zie hier het filmpje van dit heerlijke Ritueel..

Spiritueel Ritueel

Onbewust kunnen we het beste kiezen wat we op dit moment nodig hebben. Zo gaan we dit Ritueel ook benaderen. Er zijn 4 PUURR Spiritueel kaarten waar je er 1 van kiest.

Elke kaart staat tot een bepaalde manier van behandelen ongeacht of het een Base, Intense of Extra Intense behandeling is! Het Spiritueel Ritueel is onder te verdelen in 4 verschillende rituelen (behandelingsmethodes).

        Guāng       

        Rè            

        Lěng          

黑暗    Hëi’án       

Bij elk Ritueel hoort een manier van werken, een geur, en soms een kleur en klank. Ontdek wat het Spiritueel Ritueel je kan brengen.

Ultiem ontspannen?

Maak je afspraak via 06 41 06 71 25 of direct online via de button.