Weg met de winterblues

Weg met de winterblues

De zon begint weer iets langer te schijnen en de winter is voorbij. Na de winterse droogte is vooral een droge, schrale huid hard toe aan extra verzorging. Gebrek aan frisse lucht, de kou met zijn gure wind en de centrale verwarming hebben hun sporen nagelaten. De huid is dof, grauw of schilferig, het vertoont droogte lijntjes en voelt trekkerig aan. Tijd om de huid klaar te maken voor de lente.

Chemische peeling

Een chemische peeling kan daarvoor een oplossing bieden. Een cocktail van fruitzuren lost de structuur (tussencelstof) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren worden meer of minder cellen verwijderd. De huid krijgt een sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat dan meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd. De huid krijgt een fris, egaal aanzien en is beter voorbereidt op de eerste lentezon.

Een chemische peeling behandeling kan als losse behandeling of in kuurverband.

Voor een optimaal resultaat wordt de chemische peeling een aantal malen herhaald. Gemiddeld 7 behandelingen, 1x per week. Vaak al direct na de eerste behandeling zult u verbetering van de huidstructuur bemerken.

Actie start in april (2018) met de kuur van 7 behandelingen van € 315,00 VOOR: € 245,00

Laat het mooie weer maar komen!

Maak direct je afspraak online, klik hier!