Marianne's Beauty Blog

 

 

 

 

 

 

Om een mooie gezonde glanzende gezichtshuid te krijgen is het belangrijk om de huid te scrubben.

Onze huidcellen zijn de hele dag door aan het vernieuwen. En verliezen we dagelijks heel veel dode huidcellen. Maar niet alle dode huidcellen vallen vanzelf af. Hierdoor kunnen poriën verstopt raken en je huid kan er grauw en dof uit gaan zien. Je kunt dit voorkomen door dode huidcellen van je huid af te scrubben. Hiermee zorg je ervoor dat de huid weer glad en glanzend wordt.

De Scrub Booster van Puurr zorgt voor een optimaal ritueel die de huid door en door verzorgt. Eerst door de huid diep te reinigen en daarna te verzorgen met de ultieme voeding van Argan olie.

AHA: deze fruitzuur peeling bevordert de celvernieuwing. De huid wordt gladder en eventuele pigmentvlekken iets bleker.

ARGAN: een echte booster voor de huid. Hoog gehalte aan Vitamine E die zorgt voor een mooie gezonde glanzende huid, gaat huidveroudering tegen door het nieuwe impuls om weer nieuwe huidcellen aan te maken.

De zon begint weer iets langer te schijnen en de winter is voorbij. Na de winterse droogte is vooral een droge, schrale huid hard toe aan extra verzorging. Gebrek aan frisse lucht, de kou met zijn gure wind en de centrale verwarming hebben hun sporen nagelaten. De huid is dof, grauw of schilferig, het vertoont droogte lijntjes en voelt trekkerig aan. Tijd om de huid klaar te maken voor de lente.

Chemische peeling

Een chemische peeling kan daarvoor een oplossing bieden. Een cocktail van fruitzuren lost de structuur (tussencelstof) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren worden meer of minder cellen verwijderd. De huid krijgt een sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat dan meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd. De huid krijgt een fris, egaal aanzien en is beter voorbereidt op de eerste lentezon.

Een chemische peeling behandeling kan als losse behandeling of in kuurverband.

Voor een optimaal resultaat wordt de chemische peeling een aantal malen herhaald. Gemiddeld 7 behandelingen, 1x per week. Vaak al direct na de eerste behandeling zult u verbetering van de huidstructuur bemerken.

Actie start in april (2018) met de kuur van 7 behandelingen van € 315,00 VOOR: € 245,00

Laat het mooie weer maar komen!

Maak direct je afspraak online, klik hier!

 

Yes, mijn nieuwe website staat live. Daar ben ik heel trots op!

Mijn website heeft een verfrissende look gekregen en staat vol inspiratie en informatie. Je kunt o.a. lezen over welke behandelingen ik geef, met welke producten ik werk en je leest over specifieke huidproblemen.

Beauty blog Schoonheidssalon Salon2

Met de lancering van mijn nieuwe website is ook mijn beauty blog een feit. Het is de bedoeling dat ik regelmatig een leuk en interessant blog schrijf. Mijn blogs zullen gaan over schoonheid en alles wat hiermee te maken heeft.

Kijk snel verder op de site en laat je inspireren door alles wat Salon2 te bieden heeft.
Ik hoop dat jouw online bezoek een live bezoek wordt in mijn salon!

Met dank aan Deska van Jouwsalononline.